Uw partner in bedrijfs communicatie

Spraak

Equip Telecom heeft als missie uw zakelijke telefonie te optimaliseren. We horen graag wat uw eisen en wensen zijn, en helpen bij het inzichtelijk maken van de huidige situatie, zowel financieel als technisch.
Aan de hand van deze informatie maken we voor u geheel vrijblijvend een voorstel wat optimaal bij uw organisatie past.

Vaak is het mogelijk de aanwezige installatie door middel van een kleine aanpassing al geschikt te maken voor VoIP, dit is bellen via het internet. Meestal levert dit een flinke besparing op.
In veel gevallen is een overstap naar VoIP een ideale gelegenheid om de huidige telefooncentrale te vervangen. Door de besparing op uw telefoonrekening is er een relatief korte "terugverdientijd" van een nieuwe centrale mogelijk. We maken graag een berekening voor u, waarin u kunt zien wat voor u de voordelen zijn.
Een andere mogelijkheid is om een zogenaamde hosted telefooncentrale te gaan gebruiken. Dit is een variant waarbij u de centrale niet meer zelf koopt, maar maandelijks voor de benodigde toestelaansluitingen een bedrag betaalt. Dit scheelt u hoge investeringskosten. Een ander voordeel is de schaalbaarheid; de centrale groeit of krimpt mee met uw organisatie.

We werken hiervoor nauw samen met X2com, een oerhollands bedrijf wat de afgelopen jaren bewezen heeft een betrouwbare partij te zijn.